Telefonisch reserveren? Bel ons!

Kindvriendelijk restaurant met kinderhoek

Het Oude Tolhuis is een echt familierestaurant. Met het hele gezin pannenkoeken eten en genoeg vermaak voor de kinderen: wat wil je nog meer?

Pannenkoeken,
lunch en diner

Met ons uitgebreide aanbod aan pannenkoeken, van klassiek tot moderne variaties uit de wereldkeuken, vind je altijd wel iets lekkers. Ook serveren we plategerechten en hebben we vegetarische opties op het menu staan. Elke woensdag t/m zondag ben je vanaf 11.00 uur welkom voor een lunch, warme drank of diner. Liever vega, zonder noten of een andere wens? Laat het ons gerust weten!

Restaurant met een maatschappelijke missie

Het Oude Tolhuis is onderdeel van sociale onderneming Sociaal Gericht. Met de sociale horecatak maken we impact op de lokale arbeidsmarkt, omdat we vinden dat iedereen waarde kan toevoegen. Vanuit enthousiasme en passie voor wat wél kan, kijken we met onze werknemers welke stappen zij kunnen nemen om toch van betekenis te zijn. Hoe klein het succes ook: dit is van onschatbare waarde voor het zelfvertrouwen, gevoel van autonomie en ontplooiing van onze medewerkers.

Feestlocatie

Ben je van plan een mooi feest te geven en zoek je een locatie die iets terug doet voor de maatschappij? Of wil je een zorgeloos kinderfeestje organiseren inclusief activiteit? Vraag dan naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee en zorgen dat jij op de dag zelf nergens aan hoeft te denken. Lees hier meer over de mogelijkheden voor feesten en partijen.

Direct reserveren

Wil je een tafel reserveren om te genieten van onze pannenkoeken en andere gerechten? Neem dan telefonisch contact op of vul het formulier in. Tot snel!

Bekijk ook

Je kan bij ons terecht voor lunch, diner en pannenkoeken. Bekijk het menu of reserveer direct 'n tafeltje!